IDM warmtepomp leverancier

IDM warmtepomp leverancier

IDM WARMTEPOMPEN

Het bedrijf IDM is terug te vinden in Matrei, Osttirol. In het zuiden van Oostenrijk, op 1000 m boven zeeniveau. Vlakbij het grootste natuurgebied van Oostenrijk, dit heeft mee aan de basis gelegen om zich te specialiseren in milieuvriendelijke en energiebewuste verwarming.  

warmtepomp

warmtepomp

Sinds 1977 is IDM een pionier in het gebruik van natuurlijke hulpbronnen en alsook de grootste warmtepompbouwer van Oostenrijk.

Reeds in 1987 werd de invoering van de verswatertechniek een belangrijke mijlpaal om de bestrijding van legionella tegen te gaan. 

Hun warmtepompen hebben een bereik van 2kW tot 700kW verwarmingsvermogen.

Op 12 juli 2019 openen zij een nieuwe productiehal van 6500m²!

warmtepomp

Zij ontwikkelen, produceren en verkopen efficiënte, hernieuwbare energiesystemen door gebruik te maken van energie uit de aarde, water, lucht en zon.

Enkele feiten:
  • reeds meer dan 100.000 geïnstalleerde warmtepompen
  • van ééngezinswoningen tot ziekenhuizen, appartements- en kantoorgebouwen en zelfs winkelcomplexen
  • sinds 1977 is IDM producent van extra zuinige HGL warmtepompen

Uitgebreidere informatie kan je terug vinden op de website van onze leverancier.
Wij raden u dan aan om een kijkje te nemen hun site.

Deze video is gemaakt ter gelegenheid van de 40ste verjaardag van IDM warmtepompen:

Hier kan je klikken naar 1 van onze pagina's om meer info te bekomen:
Welke warmtebronnen zijn?
Hieronder nog een video over de productie bij IDM warmtepompen:

Hier kan je een artikel lezen dat IDM - THE COMPANY beschrijft
bron: website www.idm-energie.at

IDM – THE COMPANY

WE TAKE CARE OF YOUR WELL-BEING.

Production in Hohe Tauern region

Earth, water, air and sun: In the use of natural energy sources, the iDM Energiesysteme is one of the pioneers in Europe. Since the companys founding in 1977, the Austrian supplier has been working on regenerative energy sources and has made a name for itself with its own development expertise and numerous innovations.

Milestones in iDM developments were the introduction of the fresh water technology for hygienic water heating in 1987. Since the end of the 1990s, the emphasis has been on the development and production of economical and environmentally friendly heat pump systems for efficient, environmentally-friendly heating, water heating and more and more for building cooling.

A special feature is the hot gas charging technology, which enables a hygienic hot water temperature of 60 degrees celsius. The various solutions in the field of earth, air and large heat pumps are complemented by the modular iDM system technology, such as the “Navigator”, for user-friendly heating control. Storage systems and fresh water stations complete the product portfolio.

From the headquarter of the company in Matrei in Osttirol, customers throughout Europe are supplied with high quality, reliability and tailor-made services. As a result, installers not only receive comprehensive planning support for the realization of new projects, but can also acquire current know-how regularly in the iDM Academy’s events and seminars. The company relies on a close dialogue with the partners from the specialist trade, in order to incorporate practical requirements and to integrate them permanently into product development.

IDM - HET BEDRIJF

WIJ ZORGEN VOOR UW WELZIJN.

Productie in de regio Hohe Tauern 


Aarde, water, lucht en zon: bij het gebruik van natuurlijke energiebronnen is het iDM Energiesysteem een van de pioniers in Europa. Sinds de oprichting van het bedrijf in 1977, werkt de Oostenrijkse leverancier aan regeneratieve energiebronnen en heeft het naam gemaakt met zijn eigen expertise op het gebied van ontwikkeling en tal van innovaties. 

Mijlpalen in iDM-ontwikkelingen waren de introductie van de zoetwatertechnologie voor hygiënische waterverwarming in 1987. Sinds het einde van de jaren 1990 lag de nadruk op de ontwikkeling en productie van economische en milieuvriendelijke warmtepompsystemen voor efficiënte, milieuvriendelijke verwarming , waterverwarming en meer en meer voor koeling van gebouwen. 

Een speciale functie is de laadtechnologie voor heet gas, die een hygiënische warmwatertemperatuur van 60 graden Celsius mogelijk maakt. De verschillende oplossingen op het gebied van aarde, lucht en grote warmtepompen worden aangevuld door de modulaire iDM-systeemtechnologie, zoals de "Navigator", voor gebruiksvriendelijke verwarmingsregeling. Opslagsystemen en zoetwaterstations maken het productportfolio compleet. 

Vanuit het hoofdkantoor van het bedrijf in Matrei in Osttirol worden klanten in heel Europa voorzien van hoge kwaliteit, betrouwbaarheid en diensten op maat. Hierdoor krijgen installateurs niet alleen uitgebreide planningsondersteuning voor de realisatie van nieuwe projecten, maar kunnen ze ook regelmatig actuele kennis opdoen tijdens de evenementen en seminars van de iDM Academy. Het bedrijf vertrouwt op een nauwe dialoog met de partners uit de vakhandel om praktische vereisten op te nemen en deze permanent te integreren in de productontwikkeling.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x